Hopp til hovedinnhold

Gratis workshop – bli mer synlig på nett

Vi sparker i gang det nye året med å tilby deg en gratis workshop med vår performance-avdeling. Vi vil kartlegge den digitale synligheten til din bedrift og finne ut hvordan du kan jobbe for å nå ut til potensielle kunder.

Digital synlighet er utrolig viktig for å nå frem til potensielle kunder og skape lønnsom trafikk inn til webløsningen din. Kanskje har du en helt ny nettside med lave besøkstall? Eller ønsker du å øke salget i din nettbutikk? I workshopen arbeider vi sammen for å finne ut hvilke målsetninger dere har og hvilke problemstillinger dere vanligvis møter. På forhånd gjennomfører vi en kort analyse av deres digitale synlighet per i dag. Denne gjennomgår vi sammen og ser på hvilke tiltak som kan iverksettes for å optimalisere nettsiden og øke konverteringsraten.

Vi i Increo har en helhetlig tilnærming til digital synlighet. Dette innebærer at vi arbeider med innhold, søkemotoroptimalisering og betalt annonsering, og sørger for at alle elementene spiller på lag for å skape synergier, positiv effekt for kundene våre og ikke minst gode brukeropplevelser.

Fyll ut skjemaet under for å bestille én times workshop for din bedrift.

Vi gleder oss til å prate med deg!

Gratis workshop

 

 

Du er frakoblet.