Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Oslo!

Fredag 25. januar
fra kl.14.00 – 15.30

Foredragsholdere: Shahzad Abid og Petter Forseth fra Bene Agere.

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Høsten 2018 gjennomførte konsulentselskapet Bene Agere 1:1-samtaler med 59 norske toppledere, hvor de snakket om digitalisering. På #digitalukeslutt får du innsikt i tankene og refleksjonene til disse topplederne, som representerer et bredt spekter av virksomheter, når det gjelder størrelse, bransje og modenhetsgrad når det kommer til digitalisering, både BTC og B2B. Presentasjonen gir deg innsikt i ledernes syn på hva digitalisering er, hvordan de organiserer arbeid rundt dette, hvilke implikasjoner det har for virksomhetenes strategi-prosesser, hvilke teknologier de allerede har adoptert, og hvilke de ser for seg å investere i fremover. Shahzad og Petter vil også snakke om forventninger om topplinje- og bunnlinjeeffekter av digitalisering, samt gi deg noen anbefalinger du kan ta med deg når du skal definere hvordan din egen virksomhet skal ta tak i temaet. Kom og få et unikt innblikk i hvordan norsk næringsliv forholder seg til den digitale revolusjonen.

 

Konsulentselskapet Bene Agere ble etablert i Oslo i 2005.  Selskapet leverer tjenester innen strategiutvikling, digital transformasjon, og endringsledelse. Siden oppstarten har selskapet jobbet med flere velkjente norske virksomheter i privat sektor, deres toppledere, styrer og eiere. I 2018 var Bene Agere en av grunnleggerne av The Panoply (London AIM:TPX), som er en raskt voksende pan-europeisk gruppe av innovative og komplementære teknologi- og konsulentselskaper.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Pilestredet 17, 0164 Oslo

Du er frakoblet.